Despre Noi

Afla mai multe detalii despre compania noastră

Nanorent este una dintre cele mai apreciate firme de rent a car din Cluj-Napoca.

Nanorent Cluj-Napoca este o echipă cu experiență din domeniul rent a car care vă furnizează servicii premium de închirieri de mașini, cu preluare şi livrare gratuită la Aeroportul International Avram Iancu Cluj-Napoca.

Echipa de la Nanorent Cluj-Napoca vă stă la dispoziție non-stop cu o gamă diversificată de mașini de închiriat complet echipate pentru siguranța și confortul dumneavoastră la cele mai rezonabile prețuri de pe piața de rent a car din Cluj-Napoca.

Nanorent nu percepe plata în avans pentru mașina de închiriat la rezervarea online sau prin telefon. Vă stăm la dispoziție cu oferte complete de masini de închiriat în regim de rent a car în orașele: Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Bistrița, Baia Mare și Oradea. 

Nanorent se adreseaza tuturor persoanelor aflate fie în vacanță, fie în interes de serviciu și care doresc să închirieze o mașină în Cluj-Napoca.

-
Clienți mulțumiți
-
Mașini disponibile
-
Locații disponibile
-
Rezervări făcute

Misiunea Nanorent

Lucrurile mărunte contează

Descoperă avantajele de a închiria o mașină de la Nanorent

Peste 5 ani de experiență

Forța noastră motrice este să oferim servicii adecvate și premium. Acest lucru se reflectă perfect prin comentariile clienților mulțumiți. Suntem compania de închiriere de mașini care îți inovează călătoriile.

Mașini bine întreținute

Pentru siguranța dumneavoastră, toate mașinile de închiriat din flota Nanorent sunt bine întreținute și asigurate. Facem controale periodice pentru ca tu sa te relaxezi si sa te bucuri de calatorie.

Prețuri accesibile

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune oferte pentru închirierea unei mașini în Cluj, tocmai le-ați găsit! Vă oferim servicii la cel mai bun raport calitate/preț, fără costuri suplimentare sau comisioane ascunse. Rezervați online acum și obțineți cea mai bună ofertă de închiriere de mașini!

© Nanorent / digital marketing by 16.media